harmony happiness healing

 

Hoi

Je hebt een vraag over de E-learning. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Waar kan ik de meditaties terug vinden?

De meditaties zijn terug vinden onder het knopje ‘bibliotheek’ bovenin het menubalk.

Hoe kan ik mijn foto uploaden in mijn profiel?

Wil jij een dergelijke profielfoto instellen? Dat kan op https://nl.gravatar.com/.

Waar kan ik mijn inloggegevens vinden?
Bij de start van de jaartraining heb je van ons een registratielink gekregen waarbij je een profiel aan kon maken voor de E-learning. Je hebt dus als het goed is zelf je gebruikersnaam en wachtwoord gekozen. Kan je deze echt niet meer terug vinden? Mail dan naar support@iamacademy.nl
Hoe kan ik de meditaties downloaden op mijn computer?

Wil je een meditatie downloaden vanuit de les?
Druk in de les op de bruine knop. Er opent nu een nieuw venster waar de meditatie automatisch start. Op de player staan drie verticale puntjes. Klik hierop, druk vervolgens op downloaden om de download te starten.
De meditatie staat nu op je computer.

Wil je een meditatie downloaden vanuit de bibliotheek?
Ga naar de bibliotheek en druk op de titel van de meditatie. Er opent nu een nieuw venster waar de meditatie automatisch start. Op de player staan drie verticale puntjes. Klik hierop, druk vervolgens op “downloaden” om de download te starten.
De meditatie staat nu op je computer.