harmony happiness healing

 

Hoi

Je hebt een vraag over het Online Programma! Hier vind je de meest gestelde vragen.

Wanneer komt er een les vrij?

Er komt elke woensdagochtend een les vrij. Je ontvangt hier een notificatiemail van in jouw inbox met een link naar de les. Mocht je geen notificatiemail ontvangen, wees dan gerust. De les wordt automatisch toegevoegd aan jouw account.

Zodra je inlogt zie je rechts bovenin onder het knopje ‘menu’ de lessen staan. Klik hierop om naar een overzicht van de lessen te gaan.

 Mocht dit toch niet het geval zijn, mail dan naar support@iamacademy.nl

Zijn de lessen klassikaal?

De lessen van het online programma zijn niet klassikaal.

Je doet dit programma in je eigen tijd en tempo; je kunt dit zelf bepalen. Ook de live momenten zijn op elk gewenst moment terug te kijken in de bibliotheek. Je kunt zelfs iets later instappen, maar de teamgenoten van jouw online forumgroep zijn dan wellicht al iets verder met de leerstof.

Hoe lang heb ik toegang tot het online programma?

Na de 14 lessen heb je nog 2 weken de gelegenheid om de meditaties die je wil behouden te downloaden uit de bibliotheek en de laatste vragen te stellen over de lessen aan jouw teamleider. Na die extra 2 weken stopt de toegang tot het online programma. 

In de laatste les is er een ‘download knop’ beschikbaar, waarmee je een pdf met alle lessen (inclusief de video’s – exclusief de meditaties) kunt downloaden. Zo kan je in jouw eigen tijd nog alle lessen nalopen.

 

Hoeveel tijd kan ik aan dit programma besteden?

Je mag zelf bepalen hoe vaak en hoe lang je met het programma bezig bent. Er is veel mooie informatie beschikbaar. Ook kun je – wanneer je maar wilt (binnen de 100 dagen) – interactie aan gaan met je eigen besloten groep op het forum. Wij denken dat je met een uur per dag of een paar avonden in de week echt al een hele mooie stap kunt maken. Volg je eigen tempo. Het gaat niet om de snelheid maar om het proces. Mocht je de komende periode meer tijd willen besteden dan kan dat zeker ook. Er is veel te leren en te ontdekken.
Tijdens de training worden wekelijks online meditaties gehouden. Deze zijn op een later moment terug te kijken als je er niet live bij kan zijn.

Is het forum verplicht?

Het forum is niet verplicht. Je kan ervoor kiezen om gebruik te maken van het forum, als je met inhoudelijke vragen zit met betrekking tot jouw proces of de inhoud van de lessen. Je kan zelf bepalen of je hier gebruik van wil maken. Voel je vrij.

Mocht je wel gebruik willen maken van het forum dan hebben wij hier heldere richtlijnen voor waar iedereen zich aan dient te houden. Lees hier de ‘Thuis’ in I AM gedragscode voordat je gebruik maakt van het forum.

Hoe lang is het forum beschikbaar?

Het forum is – na het vrijgeven van de laatste les – nog één week beschikbaar.

Mocht je gebruik willen maken van het forum dan hebben wij hier heldere richtlijnen voor waar iedereen zich aan dient te houden. Lees hier de ‘Thuis’ in I AM gedragscode voordat je gebruik maakt van het forum.

Hoe kan ik een bericht plaatsen in het forum?

Je kan op de volgende manier een bericht in het forum plaatsen.

Ga naar het forum door in jouw menubalk links bovenin op het knop ‘Forum’ te klikken.

Onderaan de pagina kom je de velden tegen die je kan invullen.

Je geeft jouw bericht eerst een onderwerp en stelt vervolgens jouw vraag.

Klik vervolgens op het knop ‘verzenden’ om jouw bericht te plaatsen.

Wat te doen bij inlogproblemen?

Als het niet (meer) lukt om in te loggen gaan we kijken hoe we dit voor je op kunnen lossen.
Om je beter te kunnen helpen gaan we eerst kijken wat er aan de hand is:

Ga naar pagina: https://leden.iamacademy.nl/wp-login.php
Er zijn dan drie mogelijkheden; deze pagina is goed zichtbaar, er verschijnt een foutmelding of je krijgt een wit scherm te zien.

Krijg je een wit scherm te zien?
Mail ons dan je ip adres. Deze kan je vinden op https:// www.watismijnipadres.nl/
Copy/paste het getallenreeks achter de zin ‘mijn IP adres is:’ en mail dit naar support@iamacademy.nl.

Krijg je een foutmelding?
Laat ons weten wat voor foutmelding je krijgt. Je kan dit het beste doen door ons een screenshot te mailen van jouw scherm. Stuur ons ook voor de zekerheid je ip adres (zie uitleg hierboven) naar support@iamacademy.nl.

De pagina is goed zichtbaar.
Zie je de pagina wel en krijg je een foutmelding bij het invoeren van jouw inloggegevens? Stuur dan een mail van de foutmelding naar support@iamacademy.nl.

Hoe wijzig ik mijn schermnaam in het forum?

Wil je weten hoe je jouw schermnaam in het forum kan wijzigen?
Bekijk hier een video waarin we dit uitleggen;

Video: Schermnaam wijzigen

Kan ik mijn reeds geplaatste reactie in het forum bewerken?

Ja, dat kan. Ga naar de reeds geplaatste reactie. In het bovenste balkje zie je de optie ‘bewerken’ staan. Klik hierop en bewerk jouw reactie. Klik vervolgens weer op verzenden en jouw reactie wordt opnieuw geplaatst. Het verwijderen van jouw reactie is nu nog niet mogelijk.


Hoe kan ik mijn foto uploaden in mijn profiel?
Deelnemers die een profielfoto hebben in het forum maken gebruik van Gravatar. Gravatar is een programma die jouw profielfoto linkt, van website naar website. Wanneer je bij https://nl.gravatar.com/ een account aanmaakt, dan kun je binnen dat profiel een foto uploaden. Gravatar is gekoppeld aan ons platform, dus dan verschijnt je foto automatisch in je profiel.

Wil jij ook een profielfoto instellen? Ga dan naar  https://nl.gravatar.com/

Waar kan ik de terugkijk links van de meditaties/online live events/webinars terug vinden?

De terugkijk links van de meditaties/online live events/webinars zijn terug te vinden onder het knopje ‘bibliotheek’ rechts bovenin het menubalk.

Waar kan ik mijn inloggegevens vinden?

Jouw persoonlijke inloggegevens staan vermeld in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen na de inschrijving. Kan je deze echt niet meer terug vinden? Mail dan naar support@iamacademy.nl

Hoe kan ik de meditaties downloaden op mijn computer en mobiel?

Wil je een meditatie downloaden vanuit de les?
Druk in de les op de bruine knop. Er opent nu een nieuw venster waar de meditatie automatisch start. Op de player staan drie verticale puntjes. Klik hierop, druk vervolgens op downloaden om de download te starten.
De meditatie staat nu op je computer.

Wil je een meditatie downloaden vanuit de bibliotheek?
Ga naar de bibliotheek en druk op de titel van de meditatie. Er opent nu een nieuw venster waar de meditatie automatisch start. Op de player staan drie verticale puntjes. Klik hierop, druk vervolgens op “downloaden” om de download te starten.
De meditatie staat nu op je computer.

Wil je een meditatie downloaden vanuit jouw mobiel?
Ga naar de bibliotheek. Als je een meditatie hebt uitgekozen die je graag wilt downloaden, dan doe je dat als volgt: Klik op ‘Listen in browser’ en vervolgens op de download die rechtsboven in beeld staat. Zie hieronder de download knop afgebeeld:

Dan verschijnt de volgende venster, zie hieronder. Klik vervolgens op ‘download’ en de meditatie wordt gedownload op jouw mobiel.

Hoe meld ik mij aan voor een online prayer meditatie, prayer circle of een webinar?

Je kan via de Agenda registreren voor al onze live events en webinars. Deze vind je rechts bovenin de menubalk

Hierin staan alle geplande events, webinars en prayer meditaties in.

Ga naar de desbetreffende event en klik op het knopje ‘Registreer’.

Vul jouw naam en emailadres in en klik nogmaals op het knopje ‘Registreer’.

Nadat je je geregistreerd hebt voor een event, krijg je 24 uur en 1 uur vantevoren een herinnering via de mail. Hier staat ook meteen een uitleg in hoe je de events live kan bijwonen.